De la ce bancomat pot scoate bani de pe Revolut

Dacă folosiți cardul Revolut și doriți să retrageți bani de la un bancomat, este important să știți că Revolut vă oferă acces la o rețea extinsă de bancomate în întreaga lume. Cu toate acestea, există unele aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când scoateți bani de pe Revolut, cum ar fi taxele asociate și limitele de retragere. Vom explora în continuare detalii importante despre retragerea de numerar de pe cardul Revolut și despre bancomatele de la care puteți efectua această operațiune.

Retragerea de numerar de pe Revolut

Revolut este o aplicație de gestionare a banilor care vă oferă un card Mastercard sau Visa preplătit, conectat la un cont de bază. Cu acest card, puteți efectua plăți și retrage numerar de la bancomatele disponibile în rețeaua Revolut.

De la ce bancomat pot scoate bani de pe Revolut Rețeaua de bancomate Revolut

Pentru a scoate bani de pe Revolut, urmați acești pași:

  1. Deschideți aplicația Revolut și asigurați-vă că aveți fonduri suficiente în contul dvs.
  2. Apăsați pe opțiunea „Carduri” și selectați cardul pe care doriți să îl utilizați pentru retragere.
  3. Apăsați pe butonul „Retragere” și introduceți suma pe care doriți să o scoateți.
  4. Selectați valuta în care doriți să fie efectuată retragerea.
  5. Confirmați tranzacția și introduceți codul PIN al cardului Revolut.
  6. Găsiți un bancomat compatibil și introduceți cardul Revolut în fanta pentru carduri.
  7. Urmăriți instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza retragerea.
Vezi si:  Card de Destinație Numerică: Ce Înseamnă?

Rețeaua de bancomate Revolut

Revolut are o rețea extinsă de bancomate partenere la nivel global, ceea ce vă oferă posibilitatea de a retrage numerar în mai multe țări. Rețeaua Revolut include bancomatele din cadrul rețelelor Visa și Mastercard, ceea ce înseamnă că puteți utiliza cardul Revolut la majoritatea bancomatelor care acceptă aceste rețele.

În aplicația Revolut, puteți utiliza funcția „Găsește ATM-uri” pentru a găsi bancomatele disponibile în apropierea dvs. sau într-o anumită locație. Această funcție vă va oferi informații despre bancomatele disponibile, inclusiv adresa, distanța și tipul de bancomat (Visa sau Mastercard).

Este important de menționat că unele bancomate pot percepe taxe suplimentare pentru retrageri de numerar. Aceste taxe sunt setate de operatorii bancomatelor și nu sunt controlate de Revolut. De aceea, este recomandat să verificați informațiile despre taxe înainte de a efectua o retragere de numerar.

FAQs (Întrebări frecvente)

Care sunt taxele asociate cu retragerile de numerar de pe Revolut?

Revolut vă permite să retrageți o anumită sumă de numerar lunar fără a percepe comisioane suplimentare. Cu toate acestea, dacă depășiți această limită, se aplică o taxă de 2% din suma totală a retragerii.

Care sunt limitele de retragere de pe Revolut?

Revolut are limite zilnice și lunare pentru retragerile de numerar. Aceste limite variază în funcție de tipul de cont Revolut pe care îl dețineți. De exemplu, pentru un cont Standard, limita zilnică de retragere este de 200 de euro sau echivalentul în alte valute. Pentru un cont Premium sau Metal, limitele de retragere sunt mai mari.

De la ce bancomat pot scoate bani de pe Revolut Retragerea de numerar de pe Revolut

Se pot retrage bani de pe Revolut la orice bancomat?

În principiu, puteți utiliza cardul Revolut la majoritatea bancomatelor care acceptă cardurile Visa sau Mastercard. Cu toate acestea, este posibil ca anumite bancomate să nu accepte carduri preplătite sau să aplice taxe suplimentare. Este recomandat să verificați înainte bancomatul respectiv sau să utilizați funcția „Găsește ATM-uri” din aplicația Revolut pentru a găsi bancomatele compatibile.

Vezi si:  Ce înseamnă creditul Prima Casă

Pot utiliza Revolut pentru retrageri de numerar în străinătate?

Da, puteți utiliza Revolut pentru retrageri de numerar în străinătate. Revolut vă oferă acces la rețeaua globală de bancomate, ceea ce vă permite să scoateți bani în valuta locală în mai multe țări. Totuși, este important să verificați dacă există taxe suplimentare sau limite speciale pentru retrageri de numerar în străinătate înainte de a efectua astfel de tranzacții.Postări similare:
Photo of author

Alexandru Dobre

Alexandru este un pasionat de gastronomie și bucătărie. Pe blogul nostru, el împărtășește rețete delicioase, trucuri culinare și experiențe din lumea culinară. Cu pasiunea sa pentru gătit și explorarea noilor arome, Alexandru ne inspiră să experimentăm și să ne bucurăm de arta preparării mâncărurilor.

Lasă un comentariu