Cât costă un iphone 13 pro max?

Această întrebare este pe buzele multor oameni care își doresc un smartphone de top, iar iPhone 13 Pro Max este cu siguranță una dintre opțiunile lor. Cu toate tehnologiile și caracteristicile sale avansate, este important să știți exact cât costă acest dispozitiv impresionant. Vom explora prețurile pentru diferite versiuni ale iPhone 13 Pro Max și opțiunile de achiziție disponibile.

Prețurile pentru iphone 13 pro max

Prețul unui iPhone 13 Pro Max poate varia în funcție de mai mulți factori, precum capacitatea de stocare, culoarea și furnizorul. Iată o privire de ansamblu asupra prețurilor pentru diferitele variante:

Versiune Preț de pornire
iPhone 13 Pro Max 128GB Prețul începe de la aproximativ 7.500 RON
iPhone 13 Pro Max 256GB Prețul începe de la aproximativ 8.500 RON
iPhone 13 Pro Max 512GB Prețul începe de la aproximativ 10.000 RON

Este important de menționat că prețurile pot varia de la un furnizor la altul, iar ofertele și promoțiile pot influența costul final. De asemenea, prețurile pot diferi în funcție de regiune sau țară.

Opțiuni de achiziție pentru iphone 13 pro max

Pentru a face achiziția unui iPhone 13 Pro Max mai accesibilă, există mai multe opțiuni disponibile:

  • Contract cu operatorul: Multe companii de telefonie mobilă oferă posibilitatea de a achiziționa un iPhone 13 Pro Max printr-un contract pe termen lung, ceea ce poate însemna plăți lunare mai mici.
  • Cumpărare în rate: Unele magazine permit cumpărarea unui iPhone 13 Pro Max în rate, fără a plăti prețul integral în avans.
  • Comerț online: Platforme precum Apple Store sau magazine online oferă opțiuni de cumpărare convenabile și pot include promoții speciale.
  • Telefoane second-hand: Dacă sunteți în căutarea unei alternative mai economice, puteți explora piața telefoanelor second-hand.
Vezi si:  Cât costă o piscină

Cât costă un iphone 13 pro max față de alte smartphone-uri?

iPhone 13 Pro Max este un smartphone premium, iar prețul său reflectă tehnologia și caracteristicile avansate pe care le oferă. Comparativ cu alte smartphone-uri de top de pe piață, prețurile pot varia semnificativ. Cu toate acestea, iată o comparație cu câteva alte opțiuni:

  • Samsung Galaxy S21 Ultra: Prețul de pornire este similar cu cel al iPhone 13 Pro Max, dar poate varia în funcție de regiune și furnizor.
  • Google Pixel 6 Pro: Acest smartphone are un preț mai mic decât iPhone 13 Pro Max, dar oferă totuși caracteristici de top.
  • OnePlus 9 Pro: Prețul OnePlus 9 Pro este în general mai mic decât cel al iPhone 13 Pro Max, dar poate oferi o experiență de utilizare excelentă.

Faqs despre prețul iphone 13 pro max

Cât costă un iphone 13 pro max în românia?

Prețul unui iPhone 13 Pro Max în România poate varia în funcție de capacitatea de stocare și furnizor, dar prețul de pornire este de aproximativ 7.500 RON pentru varianta cu 128GB.

Care sunt opțiunile de achiziție pentru un iphone 13 pro max?

Puteți achiziționa un iPhone 13 Pro Max printr-un contract cu operatorul, în rate, online sau puteți explora opțiunile de telefoane second-hand.

Cum se compară prețul iphone 13 pro max cu alte smartphone-uri de top?

Prețul iPhone 13 Pro Max este similar cu alte smartphone-uri de top, precum Samsung Galaxy S21 Ultra, dar poate varia în funcție de regiune și furnizor.

Achiziționarea unui iPhone 13 Pro Max poate fi o investiție semnificativă, dar cu opțiunile de achiziție disponibile și comparându-l cu alte smartphone-uri de top, puteți lua o decizie informată.

Postări similare:

Photo of author

Alexandru Dobre

Alexandru este un pasionat de gastronomie și bucătărie. Pe blogul nostru, el împărtășește rețete delicioase, trucuri culinare și experiențe din lumea culinară. Cu pasiunea sa pentru gătit și explorarea noilor arome, Alexandru ne inspiră să experimentăm și să ne bucurăm de arta preparării mâncărurilor.

Lasă un comentariu